Geboorte Kubus ~ Loeke

KRA598

Nieuw product

Een vrolijke geboortekubus gemaakt naar aanleiding van het geboortekaartje. In twee vlakken van de kubus wordt het geboortekaartje verwerkt, de andere 4 vlakken worden in bijpassende kleuren samengesteld, zodat het een mooi geheel wordt. De kubussen zijn 10 x 10 cm en hebben een rammeltje en labeltjes voor extra veel speelplezier.

Meer details

€ 29.95 incl.btw

Meer informatie

Knuffelkubus | Geboortekubus | Speelkubus Geboortekaartje

Voor deze unieke, handgemaakte speelkubussen naar aanleiding van het geboortekaartje is De Kraamfabriek de samenwerking aangegaan met Sies FactorySies Factory is dé webshop voor handgemaakte artikelen voor baby en kind. Deze door Sies Factory gemaakte  speelkubussen zijn exclusief verkrijgbaar bij De Kraamfabriek en daar zijn we enorm trots op. In twee vlakken van de kubus worden delen van het geboortekaartje verwerkt, de andere 4 vlakken worden in bijpassende kleuren samengesteld, zodat het een mooi geheel wordt. De kubussen zijn 10 x 10 cm en hebben een rammeltje en labeltjes voor extra veel speelplezier. Lichte kleurafwijkingen kunnen ontstaan door het kaartje op stof geprint wordt (zie afbeeldingen)


Let op!
Bij dit artikel ontvangen we het liefst het kaartje per post, omdat we dan zelf het kaartje in kunnen scannen. Deze kunt u o.v.v. uw bestelnummer op te sturen naar De Kraamfabriek, Dornachstraat 13, 7207PB Zutphen. Zodra het kaartje ontvangen is, ontvangt u een bevestiging en wordt uw bestelling in behandeling genomen. Voor dit artikel geldt een aangepast levertijd van ca. 2 weken.

Product maatwerk

Nadat u het product heeft aangepast en opgeslagen, vergeet niet het aan uw winkelwagen toe te voegen

Tekst

loader

* verplichte velden