Geboortekubus Lauren - Geboortekaartje op speelgoed kubus - Zachte babykubus met naam - Naamkubus Baby Bekijk groter

Geboorte Kubus ~ Lauren

KRA723

Nieuw product

Een vrolijke geboortekubus gemaakt naar aanleiding van het geboortekaartje. In twee vlakken van de kubus wordt het geboortekaartje verwerkt, de andere 4 vlakken worden in bijpassende kleuren samengesteld, zodat het een mooi geheel wordt. De kubussen zijn 10 x 10 cm en hebben een rammeltje en labeltjes voor extra veel speelplezier.

Meer details

€ 29.95 incl.btw

Meer informatie

Knuffelkubus | Geboortekubus | Speelkubus met Geboortekaartje | Kubus met geboortekaartje

Voor deze unieke, handgemaakte speelkubussen naar aanleiding van het geboortekaartje is De Kraamfabriek de samenwerking aangegaan met Sies FactorySies Factory is dé webshop voor handgemaakte artikelen voor baby en kind. Deze door Sies Factory gemaakte  speelkubussen zijn exclusief verkrijgbaar bij De Kraamfabriek en daar zijn we enorm trots op. In twee vlakken van de kubus worden delen van het geboortekaartje verwerkt, de andere 4 vlakken worden in bijpassende kleuren samengesteld, zodat het een mooi geheel wordt. De kubussen zijn 10 x 10 cm en hebben een rammeltje en labeltjes voor extra veel speelplezier. Lichte kleurafwijkingen kunnen ontstaan door het kaartje op stof geprint wordt (zie afbeeldingen)


Let op!
Bij dit artikel ontvangen we het liefst het kaartje per post, omdat we dan zelf het kaartje in kunnen scannen. Deze kunt u o.v.v. uw bestelnummer op te sturen naar Sies Factory t.a.v. De Kraamfabriek, Landweg 2, 7231 BN Warnsveld. Voor dit artikel geldt een aangepast levertijd van ca. 2 weken. U kunt het kaartje ook uploaden, maakt u een scan van het kaartje, géén foto.

Product maatwerk

Na het invullen van onderstaande *verplichte vakjes, dient u het product op te slaan. Hierna kunt u het toevoegen aan uw winkelwagentje.
Toegestane bestandsformaten: GIF, JPG, PNG

Afbeeldingen
Tekst

loader

* verplichte velden